Tietoa Kokouspalvelut-hakemistosta

Kokouspalvelut.fi -hakemisto on nettihakemisto, jota Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti ylläpitää. Internetin käyttäjät voivat tehdä kokouspalveluihin liittyviä hakuja palvelussa.

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti on tuttu yhteistyökumppani. Hakemistosta ei tule yllättäviä lisälaskuja. Kiinteä vuosimaksu on 150 e + alv. Vuosimaksun lisäksi ei tule muita kustannuksia. Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenille hinta on 100 e + alv. Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden Kokouspalvelut-liitteessä julkaistut tiedot julkaistaan Kokouspalvelut.fi -hakemistossa maksutta.

Yrityshakemiston tiedot laskutetaan, kun ne on lisätty sivuille. Ykkösyritykset-hakemiston tilaus ei ole kestotilaus. Asiakas voi itse päättää, haluaako jatkaa mukana Ykkösyritykset-hakemistossa. Ykkösyritykset-hakemiston hintaan kuuluu muuttuvien tietojen päivitys tilauskaudella.

Ykkösyritykset-hakemiston tietojen oikeellisuudesta vastaa hakemistossa esillä oleva yritys tai yhteisö. Viestintäharju Oy ei vastaa tietojen oikeellisuudesta eikä mahdollisten virheellisten tietojen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Viestintäharju Oy:n vastuu rajoittuu enintään vuosimaksun palautukseen.

Viestintäharju Oy voi poistaa hakemistosta yrityksen, joka ei maksa laskuaan, joutuu konkurssiin tai julkaisee epäasiallista aineistoa.


Kustantaja

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti
Viestintäharju Oy, PL 60, 20781 Kaarina
puh. (02) 5120 100, myynti@y-lehti.fi
www.y-lehti.fi

Liity kokouspalvelut hakemistoon!

Kokouspalvelut.fi on suomalaisille yrityksille tarkoitettu hakemistopalvelu, joka tarjoaa nopean ja helpon tavan löytää sopiva palvelu- tai yritys omia kokouksia varten. Hakemiston yritykset edustavat monipuolista palvelutarjontaa vaihdellen aina saunatiloista täyden palvelun kongressikeskuksiin.


Lisää koukouspaikkassa tiedot hakemistoon täyttämällä alla oleva lomake.


Hinta on 150 euroa + alv. Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenyrityksiltä hinta on 100 euroa + alv.


Yritys*
Käyntiosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Paikkakunta*
Puhelin
Faksi
Sähköposti
Internet-sivut
Onko teillä kokoustiloja?* Kyllä
Ei
Onko teillä auditoriota?*
Sauna Kyllä
Ei
Ruokailumahdollisuus Kyllä
Ei
Valitse sopivat toimialat Chartermatkat
Elämysmatkailu
Hotellipalvelut
Juhlapalvelut
Kalastus
Kokouspalvelut
Liikennöitsijät
Lomapalvelut
Maatilamatkailu
Messumatkat
Muut palvelut
Ohjelmapalvelut
Pitopalvelut
Pukuvuokraamot
Ravintolapalvelut
Taksiasemat
Tapahtumatuotanto
Videoneuvottelupalvelut
Virkistyspalvelut
Lisätietoja tai muuta